Hetalia fanfic-Hangok 1.fejezet

 

Norvégia a kanapéján feküdt. Fájt a feje. A varázslat gyakorlása után mindannyian beájultak. Azóta, ha bármi elhangzik bárkitől, hallják az alternatív változatot. Erre azonnal rájöttek, viszont a megoldásra még nem. Mit, ne kelljen mondani rohadt idegesítő beszéd közben egy másik hangot hallani aki épp ugyanazt mondja teljesen másképpen megfogalmazva. Ezeket elnevezték 2p-nek. Ez volt 2 napja. 2 napja megy ez a különös tortúra.

-Hé, Norvégia! – Csörtetett be a szobájába lelkesen Dánia. - Figyuzz!

-Mi van? - „Ó, Dánia jöttél meglátogatni, el se hiszem, hogy itt vagy! Miről van szó” hallatszott a fejében a másik Norvégia.

-Képzeld elterveztük a következő bútort. Ha ott lettél volna ! Nagyon király lett! - „ Cigarettát akarok szívni...” Dánia 2p-jétől, csak ezt a mondatot hallani.

-Miért mi az? - „Ha kapcsolatban van veled már érdekel!”

-Egy olyan nyugágy amiből tűz lövell ki - „De komolyan adjon nekem valaki már egy cigit...”

-Ez egy idióta ötlet. - „Támogatom! Nagyon érdekelne az a tűz!”

-Legalább nem csak én vagyok vele így. – mormogott Izland. „ Látod Onii.chan még ebben is egyetértünk. Látszik, hogy testvérek vagyunk!”

-Szóval, ezt ki is dobhatod a kukába. Izlandnak igaza van. – „Dánia ne dobd ki a csodálatos tűzről szóló terveidet. Izland te meg húzz el!”

-Na, jó azért annyira nem rossz. Nem igaz, Su-san? - védte meg Finnország. „Igen, Dánia ez borzalmas! Milyen szánalmas vagy!”

-Elég, fura ötlet. - „ Jajj, Dánia már megint hülyéskedsz?"

-Majd mutasd meg a terveket. Viszont most fáj a fejem. Elmegyek lefeküdni. - „Ne, Dánia!”

-Jó pihenj. De nem viselkedsz furcsán mostanában? - kérdezte aggódva Dánia. „Most már tényleg adhatnátok egy cigit! Vagy egy kis vodkát! Tök mindegy!”

-Teljesen normálisan viselkedem! - És evvel kiment a szobából.

-Kezdek kicsit aggódni érte...