Anime Karakterek Tragikus Múlttal

10. Sajnálható

at10.jpg

Liberta - Arcana Famiglia. Tragikus múlt, ez egyértelmű viszont szegényt lerendezték 1 epizód alatt még az elején, nehogy bármit is átérezünk belőle (míg Nova sztoriját, ami megjegyzem számomra fele annyira volt izgalmas elllenszenvessége miatt, jó sokáig húzták.) Viszont a múltja akkor is tragikus és még megkockáztatnám, hogy simán megcsinálhatták volna ehelyett a 12 részes valami helyett egy ráépülő dráma lehetett volna.

9. Sajnálható 

at9.jpg

Noragami - Yato Kb. semmi nincs a múltjáról, de szerintem szuper tragikus lehet, de mivel nem tudni mi lesz benne csak 9. helyezés.

8. Sajnálható(k)

at7.jpg

InuxBoku - Ririchiyo,Miketsukami Mindkettőé tragikus, nem kérdés kié jobban. Viszont mivel a vége mindent elrontott, itt kötöttek ki. 

7. Sajnálható

at8.jpg

Kotoura-san - Koroura Az 1. rész elején ledarálják szomorú múltját. Ami tényleg az csak, hát a legelején van. Jobban élveztem volna, ha közben derül ki.

6. Sajnálható(k)

at_6.jpg

Kyoukai no Kanata - Mirai és Akihito Nem láttam teljesen az animét, de azért nekik nehéz volt.

5. Sajnálható at5.jpg

HxH - Killua Most komolyan, egyértelmű volt, hogy be fog ide kerülni. Csak tessék megnézni az animét. (Ja, és nem tudom mit keres ott az a srác a sarokban.)

4. Sajnálható

at3.jpg

Shigatsu wa Kimi Uso - Kousei Róla már beszéltem, nézzétek meg az animét.

3. Sajnálható

at_2.jpg

Oregairu - Hachiman Lehet, hogy meg kell érteni őt ahhoz, hogy átérezd,de aki megélt már hasonlót annak ő lesz az anime beli énje.

2. Sajnálható

at4.jpg

Gintama - Itou  BEST FŐGONOSZ MOTIVÁCIÓ EVER! Not joking! Csak egy próbát az animével?

1. Sajnálható

at1.jpg

Elfen Lied - Lucy Ez kérdés lett volna? Mert nem az. A mangaka tudja, hogy hogyan kell egy háttér sztorit fájdalmassá tenni.

Remélem tetszett.